Csak a Puffin

Dolgozzunk együtt!

Az elmúlt 10 évben gasztrobloggerként számos sikeres projektben vettem részt, a receptkészítéstől a sütiworkshopokon és szakácskönyvszerkesztésen keresztül gasztronómiai weboldalak stratégiájának kidolgozásáig a legkülönfélébb feladatokon dolgoztam partnereimmel. Rólam itt tudsz olvasni bővebben.

Keress a kisvargajudit@gmail.com címen, ha érdekesek lehetnek számodra / céged számára az alábbi együttműködési lehetőségek:

Receptkészítés fotóval:

Jó minőségű fotókkal és pontos leírással készítem el a recepteket, melyekben termékmegjelenítésre is van lehetőség. Készülhet belőle PR-poszt/natív hirdetés a blogomra, és lehetőség van a Facebook oldalamon való megjelenésre is, ahol közel 29.000 követőm van jelenleg.

Szívesen készítek receptet cégek, Facebook és Instagram oldalak, magazinok, céges lapok számára is. (Referenciamunkáimat lásd lentebb.)

Receptkészítés videóval:

A fotós recept mellett tudunk videós receptet is készíteni, feliratozással és (akár) termékmegjelenítéssel együtt, melyet PR-posztként itt, a blogon is megjelentethetünk, de ha saját felületen szeretnétek használni a videót, az sem probléma. Itt is lehetőség van a Facebook oldalamon való megjelenésre is. (Referenciamunkáimat lásd lentebb.)

Gasztronómiai tanácsadás, kommunikációs és social media stratégia tervezés:

Az elmúlt években több gasztronómiai weboldal és facebook oldal fejlesztésében vettem részt, így szívesen segítek termékek / cégek / éttermek / cukrászdák kommunikációs stratégiájának és social media jelenlétének kidolgozásában, menedzselésében.

Termékpromóció, márkaképviselet:

Termékek, alapanyagok, konyhai eszközök tesztelésére, ajánlására is van lehetőség a blogon és facebook oldalamon.

Styling és ételfotózás:

Nyitott vagyok éttermek, cukrászdák, pékségek ételeinek stylingolására, fotózására is, melyhez saját kellékeket, háttereket, kiegészítőket is tudok biztosítani.

 

Partnereim voltak az elmúlt 10 évben:

  

 

Ízelítő referenciamunkáimból:

Videóim megtekinthetőek YouTube csatornámon.

Nők Lapja Konyha Desszert különszám 2016 / II

Nők Lapja Konyha Desszert különszám 2015 / III

Nők Lapja Konyha Desszert különszám 2016 / II

Somersby promóció

Fütyülős promóció

Túró Rudi Facebook oldal

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!