Csak a Puffin

Régi álom, új év, új blog - utazós Puffin

Aki olvasta a tavalyi hírlevelemet (igen, azt az egyetlen egyet:), az tudja, hogy már csak kb. 5 lépésre vagyok az összes gasztroálmom megvalósításától. Az az 5, az persze jó nagy lépés, felér az elmúlt 8,5 év alatt megtett 95 másikkal, de ki vagyok én, hogy ne merjek nagyokat álmodni. Az még nem kerül semmibe, nem? Na ugye. Szóval az egyik, ha nem A legnagyobb blogos álmom az utazós-gasztrobloggerség megvalósítása. Utazni, blogolni, jókat enni, blogolni – mindezt hivatásszerűen. Ja, jó nagy álom, tudom-tudom. Nyilván nem ér senkit váratlanul, aki rendszeresen követ, mondtam én már ezt máskor is, meg hát nem véletlen, hogy olyan lelkesen írogattam 1-2 korábbi nagyobb utamról. Most viszont eljutottam oda, hogy tegyek is ezért az álomért valamit, nehogy már csak úgy az ölembe hulljon…:) Na jó, azt sem bánnám azér’.

Hogy itt se zavarodjon össze senki, külön pályán fog futni az utazós rész, és ide csak a gasztrós részek jönnek majd. Ráadásul nem is egyedül fogom az utazós blogot csinálni, sok kis segédem van, volt, és lesz is remélem. Rengeteg hasznos infót kaptam már tőletek, olvasóktól is, ezeket is megosztom majd ott is, lesznek jó tapasztalatok, kipróbált helyek, amikről már sokan kérdezgettetek is, na meg persze kis színesek, érdekességek, és reményeim szerint sok-sok hasznos és praktikus infó is. A Balatontól San Franciscoig, Lappföldtől Ausztráliáig – elméletben és (remélem, egyre több) helyszíni tudósítással is.

Elindult a facebook oldal is (már vagyunk hatan, bibiii:), gyertek oda is, és kövessétek a blogot is rendszeresen, szeretném, ha jó sok olvasó lenne:) De tényleg. Itt minden marad a régi, és ugyanezt az énemet viszem oda is, úgyhogy ha olvasgatni is szerettek, nem csak sütni, akkor gyertek oda is.  Előre is köszi! És hajrá álmok!!!

A blog itt van: szuperutazasok.cafeblog.hu

A facebook oldala pedig itt: https://www.facebook.com/szuperutazasok/

 

szuperutazasok

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!