Csak a Puffin

Banános-csokis crumble - tökéletes 20 (+30) perces

Nyáron eperrel és almával, aztán kora ősszel szilvával készült, és most eljött a banán ideje is. Ha meg banán, akkor legyen csoki is, a marcipán csak ráadás volt, anélkül is szuper lesz.

bananos csokis crumble

Hozzávalók:
2 db banán
5 dkg étcsokoládé
5 dkg marcipán (elhagyható)
10 dkg vaj
5 dkg zabpehely
5 dkg darált mandula
5 dkg cukor

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. A banánokat felszeleteljük és egy kb. 18-20 cm-es sütőtálba sorakoztatjuk őket – akár több rétegben is.
  3. A csokit és a marcipánt felkockázzuk és a banánra szórjuk.
  4. A zabpelyhet, a cukrot és a darált mandulát egy tálba mérjük és hozzáadjuk a felkockázott vajat. Kézzel összemorzsoljuk, gyúrjuk, majd az csokis-banános-marcipános alapra morzsoljuk.
  5. Kb. 30 percig sütjük.

bananos csokis crumble2

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!