Csak a Puffin

Sok-kicsi 2014

Újra eljött a Sok-kicsi akció, a jótékonysági akció, melyben 15 gasztroblogger és 15 cég felajánlásaira lehet sorsjegyet venni.

A játék úgy zajlik, hogy november 16-30. között minden nap 1-1 blogger tesz felajánlást, plusz minden nap van 1-1 céges felajánlás is. Itt tudjátok követni a történéseket. Összesen tehát lesz 30 felajánlás. December 1-14-ig lehet pénzt felajánlani a célra (1 sorsjegy 1000 Ft – sok sorsjegy sokszor 1000 Ft), megjelölve, hogy mely nyereményt szeretnétek “elnyerni”. Amikor lejár a határidő, akkor egy kalapba kerül minden olyan “virtuális sorsjegy”, amit – esetemben- a Puffin-felajánlásra befizettek, ebből a sorsolóbizottság kihúz egyet, és az az illető lesz a nyertes. A részletekről itt lehet bővebben olvasni.

A sorsjegyek értékesítéséből származó összeg – mint mindig, költségek elszámolása nélkül – 100%-ban a támogatotthoz, az Egy Ebéd Egy Esély Közhasznú Gyermekétkeztetési Alapítványhoz kerül.

Nincs olyan, hogy kicsi összeg. Minden forint számít, sok kicsi, tényleg sokra megy.

Az én felajánlásom pedig a következő: a nyertessel eltöltenénk egy szuper délutánt sok-sok csokis finomsággal. Lenne benne csokis kekszsütés, csokitorta gyártás, táblás csoki készítés, csokinyalóka, forró csoki, szóval minden, ami Puffinos és csokis. Ezt megejthetjük nálam vagy nálad. Nálam, vagyis Balatonfüreden – ahol esetleg még a legcukibb segéd is tiszteletét tenné – vagy Nálad, ha budapesti vagy. A végén pedig mindent, amit készítettünk, haza is vihetsz, remélhetőleg 1-2 szép emlékkel együtt.

Ne feledjétek idén sem, hogy a cél nemes, és csak a Puffin ad nektek erőt, szóval ha tehetitek, ne habozzatok, vegyetek minél több sorsjegyet, mert jó helyre megy a pénzetek!! Köszönöm, ha megtiszteltek a felajánlásotokkal!

malnas-marcipanos-csoki-457x600

csokitorta-fekvo-2

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!