Csak a Puffin

Sült paprika pestóval és fetával

Olive magazin, fetamentés. Előételnek, vagy grillezéskor sültek mellé szerintem köretnek is simán elmegy. Egyszerű, mint a faék.

Hozzávalók:
2 kaliforniai paprika
4 ek pestó
5 dkg fetasajt

1. A paprikákat kicsumázzuk és félbevágjuk, és sütőlapra/formába fektetjük. Előmelegítjük a sütőt 210 fokra.
2. A paprikák belsejét megkenjük pestóval, fetasajtot morzsolunk rá és sütőbe toljuk.
3. 25-30 percig sütjük (sütőtől függően. az a jó, ha a paprika megpuhul, kezd pirulni és a sajt is kicsit olvadt).

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anonymous says:

    kerti grillen is működik, ugye?

  2. Eszter says:

    Én egy light-os vacsinak is símán betudnám. Remek!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!