Csak a Puffin

Mogyorós csokilapok

Végtelenül egyszerű és mégis szuper ötlet. Kedvenc szakácskönyvemből, a Cooking school Provence-ból származik, tökéletes ropogtatnivaló fagyi mellé, ilyen hűvös napokon pedig forrócsoki mellé.

Sótlan földimogyoró/mandula
Étcsoki
Pár csepp olaj
A mogyorót vagy mandulát felaprítjuk, étcsokit olvasztunk egy kis lábosban, a végén hozzákeverünk pár csepp olajat. Hozzákeverjük a darabolt mogyorót/mandulát, majd egy sütőpapírra kiskanálnyi halmokat helyezünk, kilapítgatjuk és hűtőbe tesszük. Ha megdermed, könnyedén leválasztjuk a sütőpapírról és lehet harapdálni. Szerintem szuper!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!