Csak a Puffin

VKF - Staféta

Eljött ez a szomorú pillanat, amikor meg kell válnom a VKF háziasszonyi szerepétől és tovább kell adnom a stafétát. Úgy vagyok vele, mint az esküvővel (tudom, tudom, annyit beszélek az esküvőről, mintha legalábbis a múlt héten lett volna, pedig nem is). Szóval annak is volt előzménye, elhangzott a Nagy Kérdés, ami ezesetben Ízbolygó “felkérése” volt. Akkor is ki kellett találni egy csomó mindent (időpontot, helyszínt, ültetést, stb), ahogy most is a témát. Aztán meg kellett szervezni, le kellett bonyolítani, úgy, hogy én magam is készültem, és közben még sok-sok másik ember is készült arra a bizonyos napra, ahogy ez ebben az esetben is történt. Aztán pedig eljött a végkifejlet, maga az esküvő, és akkor úgy, de úgy sajnáltam, hogy vége lett hirtelen, mint ahogy most is. Ami bíztat, hogy az esküvő után is tartós a boldogság, így remélem a post-VKF időszak is elviselhető lesz:):):)


A kép innen származik.
Ha viszont át kell adnom, akkor szeretném kicsit rendhagyó módon átadni a stafétát. Nem húzom tovább, ezennel visszaadom a stafétát Ízbolygónak:):) Na jól van, csak vicc volt, de azért gondolom, megnyúlt az arcotok egy pillanatig:) Az igazság, demostmártényleg az, hogy a stafétát tulajdonképpen már át is adtam. És akkor itt jön a rendhagyó rész. Játékra hívlak Titeket – de ha nekem valaki azt mondja, hogy nem szeret játszani, csak spontán, akkor irgumburgum nagyon morcos leszek -:):) – szóval a játék lényege, hogy keressétek meg a következő VKF házigazdája nevének betűit az összefoglalóban. Hogy hogy találjátok meg? Jószeműek könnyedén észre fogjátok venni. Kevésbé jószeműeknek annyit tudok segíteni, hogy olyan pályaművek összefoglalójában szerepelnek a betűk, amelyek szerzői az eddig megismert bloggerek közül szívemhez legeslegközelebb állnak. A betűk nem sorrendben vannak elrejtve!
Kérem, hogy aki kitalálta, az csak annyit írjon kommentben, hogy megtalálta, de a nevet ne tegye közzé, maradjon játék a játék. Mondanám, hogy gratuláljatok inkább kommentben az illető blogján, de az nem jó ötlet, mert sokan a kommenteket is feedben olvassátok, úgyhogy ezzel hamar végetvetnék a játéknak. Szóval kezdődjön a móka! Várom a visszajelzéseket!

A lehetőséget pedig nagyon köszönöm, élmény volt VKF-et rendezni!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Cserke says:

  Örülök, hogy mindenki ennyire ügyes volt, talán csak magamat tudnám felhozni, aki ennyire azért nem…Pepper, kész vagyok Tőled:))És köszönöm!

 2. max says:

  DP!Hajnalok hajnalán? addigra már másodszor olvastam egy betűt nehezen leltem, de aztán meglett, és utána kommenteltem:-)Ilyenkor vannak kevesen, nem kell tolongani!!

 3. Kismacs says:

  Nekem is megvan! Köszönjük a játékot és a pazar összefoglalót!!

 4. Dulmina says:

  Megvolt rögtön, csak utána csöngött a telefonom, utána meg elfelejtettem beírni :)De nagyon aranyos ötlet volt ez a játék!

 5. Megvan! Jaj, de izgalmas. Kíváncsi leszek, mikor esik le a tantusz a kijelölt személynél. Micsoda ötlet!

 6. 🙂 Örülök, hogy tetszett.. Anna:):) Azért drukkolok!Grenadine, Max – Ti szombaton mi a szöszt csináltok hajnalok hajnalán?!Beckzsu – én emlékszem – még szerencse, hülyén érezném magam, ha nagyinak szólítanál:):)Rossamela – hát én nem tudom:) Lehet, hogy most derül ki, hogy nem is olvas engem és akkor várhatunk…:):) Gabojsza – mindig csak a dorbézolás…:)Mamma – igyekszem, igyekszem… a kis lapát mindig itt van a farzsebemben:) csak néha nem érem el:)

 7. baba says:

  Azt hiszem, megvan. Szerintem a következő kör is vicces lesz ;D

 8. Lilahangya says:

  OK, vettuk a lapot! Remek osszefoglalo es tok jo otlet!

 9. Mamma says:

  Pepper, Te eszméletlen vagy!:-)))Ráteszel még egy lapáttal, mikor már senki nem várja:-)))Nekem is +van! Jó kis kör várható megint:-))), örülök!

 10. gabojsza says:

  Na jó, nem bírtam ki amíg felkelek:-)Megvan!!! De jó!:-)))Köszönjük Neked a remek játékot!

 11. gabojsza says:

  Én nem vagyok olyan szerencsés, mint Ízbolygó, aki 7 órát aludt egyhuzamban…Most megyek bucikálni, a saját ágyamban, a saját mackómmal:-) Ha felkeltem, ígérem megkeresem azokat a betűket! Doki, de jól kitaláltad!!! :-)))

 12. Farkash says:

  Megvan nekem is, tök jó így ez a stafétaátadás! 😀

 13. Rossamela says:

  Megvan, megvan!Meddig tart a játék? Mikor fedi föl magát az illető, és mikor hirdet témát?

 14. BeckZsu says:

  Megvan, nagyi, megtaláltam! JÓ!(Valaki még emlékszik erre a reklámra?)

 15. Ízbolygó says:

  Most, hogy végre aludtam 7 órát egyben, még csipás szemmel összeszedegettem ennek a remek gyermekkirakónak a darabjait. Nem tudom, jól sikerült-e, de majd gratulálok nála. Amúgy meg megnyúlt az orcám rendesen….:-))))Jó kis kört szerveztél Doki! Gratulálok!

 16. max says:

  +van:-)Jó az ötlet, így biztosan végig kell olvasni az egészet, mégegyszer, aztán miután még korán van mégegyszer:-))JOOOOOOÓÓÓÓÓ!

 17. anna says:

  megvan[kar h jurgen nem ilyen egyszeru ugy..]


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!